Produkter

Majonnäs

Sedan 1937 har vi tillverkat vår egen ”Skåne Finkost´s äkta röda” enligt samma goda recept. Och ända sedan starten har vi försett många kockar runt om i Sverige med denna äkta restaurang- och fiskhandlarmajonnäs. Majonnäs skall enligt oss vara vara gjord ifrån grunden och gjord på riktigt bra råvaror.

Om vår majonnäs

Våra kunder finns idag i hela landet och i huvudsak bland fiskhandlare, restaurang och storhushåll samt livsmedelsgrossister så som tex Martin & Servera, Axfood och Menigo. Vi har även kunder inom industrin som exempelvis salladstillverkare och sill industrin. Från livsmedelsgrossisterna går våra produkter sedan vidare till allt från gatukök och hamburgerrestauranger till caféer och bensinstationer. Tack vare vår långa erfarenhet har vi den kunskap och expertis som krävs vid sådana samarbeten.

Vår ambition är alltid att hjälpa våra kunder att sticka ut och få bättre lönsamhet. Detta gör vi genom ett innovativt arbetssätt och genom att inspirera till nya, bättre och mer smakfulla serveringslösningar.

Många varianter

Utöver vårt bassortiment av Skåne Finkost- majonnäser kan vi även tillverka många andra varianter av majonnäs. Här är några exempel:

 • Äkta majonnäs
 • Färsk majonnäs
 • Mjölkfri
 • Vegan
 • Lägre fetthalt 50-70%
 • Japansk majonnäs
 • Smaksatta majonnäser (Ex citron, chili, tryffel mm.)
Förpackning

Vår majonnäs säljs i Cipax containers eller hinkar.


- Med ”äkta” menar vi tillverkad enligt ursprungsrecept, ända sedan 1937, med ägg och minst en oljebaserad fetthalt på 80 %

Senap

Som en av de största senapstillverkarna i Sverige så vet vi vad som kännetecknar en bra och god senap. Sedan 2009 tillverkar vi senap åt både kända varumärken och lokala senaps-förädlare i Sverige och Norge.

Om vår senap

Vi tillverkar all vår senap ifrån grunden genom att mala hela gula och bruna senapsfrön. Vilka råvaror som blandas i därefter beror på vilken sorts senap vi skall producera. Vi har senapssorter som lämpar sig väl åt industri och för vidareförädling, men också färdiga senapsvarianter som kan användas direkt i både restaurangkök och som konsumentprodukt.

Olika sorter
 • Grund-senap som gyllen-senap och industri-senap.
 • Färdiga senapsvarianter så som Skånsk-, mild-, sötstark- och stark senap.
 • Vi kan dessutom som erbjuda Dijon-senap som handelsvara.
Förpackning

Vår senap säljs i Cipax containers eller hinkar.

Sås & Dressing

Vi älskar sås! Tillsammans med Örneborgs Delikatesser vågar vi påstå att vi är en av Sveriges mest kompetenta partner inom sås segmentet.

Om våra såser och dressingar

Vi älskar sås! Eller allt blir godare med sås!
Använd den som tillbehör eller som smakförstärkare i matlagningen. Med kunniga och trendkänsliga produktutvecklare inspirerar vi våra kunder att utveckla nya och innovativa produkter.

Olika varianter

Vi tillverkar många varianter av såser och dressingar:

 • Bearnaise
 • Rhode Island
 • Mango curry
 • Vinägrett
 • Vitlök
 • Kebabsås
Förpackning

Våra såser och dressingar säljs i containers (Cipax), hinkar, flaskor, burkar eller småpåsar(sachéer).

EMV & Private Label

Med lång erfarenhet och tillsammans med våra kunder kan vi erbjuda varumärkesägare möjlighet att gå till marknaden med sina livsmedel utan att investera i egna anläggningar.

Våra tjänster omfattar bearbetning, produktion och förpackning av välsmakande och attraktiva produkter inom våra segment. Vår ambition är alltid att hjälpa våra kunder att sticka ut, och få en bättre lönsamhet. Med kunniga och trendkänsliga produktutvecklare inspirerar vi våra kunder att utveckla nya och innovativa produkter. Slutligen säkerställer vi överenskommen kvalité och smak bl.a genom vårt kvalitetssystem BRC.

Förpackning

Till våra EMV kunder säljs produkterna i hinkar, burkar eller småpåsar(sachéer).

Industri & Food Service

Vår erfarenhet är att tids- och platsbrist ibland hindrar industrier, restauranger och caféer att tillverka sina egna produkter. Vi hjälper gärna till och gör det möjligt för våra kunder att köpa majonnäs, senap, sås & dressing enligt egna recept och enligt överenskommen specifikation.

Vi underlättar och gör det möjligt att ta bort interna arbetsmoment och kapa interna kostnader. Vi frigör tid och kraft för andra värdeskapande aktiviteter åt ert bolag. Vår ambition är alltid att hjälpa våra kunder att sticka ut och få bättre lönsamhet. Med kunniga och trendkänsliga produktutvecklare inspirerar vi våra kunder att utveckla nya och innovativa produkter. Vi säkerställer dessutom överenskommen kvalité och smak bl.a genom vårt kvalitetssystem BRC.

Förpackning

Till våra industri- och foodservice kunder säljs produkterna i containers (Cipax eller IBC), hinkar, dunkar, burkar eller småpåsar(sachéer).

Vinäger & ättika

På grund av stora inköp av rapsolja, vinäger, salladsdressing och ättika har vi även möjligheten att erbjuda våra kunder dessa komplementprodukter.

Använd dem som dom är eller använd dem som smaksättare till såser och sallader. Kan även användas till inläggningar av grönsaker och sill. Vår vinäger importerar vi direkt ifrån Spanien.

Förpackning

Dessa produkter säljs i containers (Cipax eller IBC) eller dunkar.